Ajankohtaista

Kuurinniityn kevätrieha
ja
Kuurinniitty-seuran kevätkokous

7.5.2016 klo 10-


Kadunvarret siistiksi

Kevättalkoissa siivotaan Kuurinniityn kadunvarret ja puistikot talven jäljiltä. Kuurinkentältä saa alkaen klo 10 jätesäkkejä, joihin roskia voi kerätä.

Kuurinkentällä on roskalava, johon Kuurinniitty-seuran jäsenet voivat tuoda kotitalousjätettä. Toivomme jäsenten maksavan jäsenmaksunsa etukäteen.

Huom! Ei rakennus- eikä ongelmajätettä. Roskalavan lisäksi kentällä on myös metallinkeräyslava, johon voi tuoda kaikenlaista metalliromua, esim. polkupyöränrungot, lämminvesivaraajat, metalliset työkalut ja metalliset huonekalut. Lavat ovat käytettävissä klo 10-15.

Linnunpönttöpaja

Osallistumme Miljoona linnunpönttöä -kampanjaan järjestämällä kevätriehan yhteydessä linnunpönttöpajan. Kaikki mukaan askartelemaan. Nopeimmille sponsorin tukemat pönttötarvikkeet.

Poniratsastusta

Ponit ovat ikävä kyllä sairaana eivätkä pääse mukaan.

Aherruksen kruunaa perinteinen talkoomakkara

Noin klo 14 pistämme grillin kuumaksi ja tarjoilemme talkooväelle makkaraa ja talkoojuomaa.

Sääntömääräinen kevätkokous klo 15-

Kuurinkenttä (Hopeatie 5) 7.5.2016 klo 15:00

 Esityslista
 1. Kokouksen avaus
 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina
 4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
 5. Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja päätetään sen hyväksymisestä
 6. Esitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto ja päätetään tilien hyväksymisestä sekä vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille.
 7. Käsitellään muut mahdollisesti esille tulevat asiat, joista johtokunnalle on tehty esitys vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta tai jotka johtokunta haluaa kevätkokoukselle esittää.
  1. Seuran johtokunnan täydentäminen
   Seuran säännöt mahdollistavat johtokunnan täydentämisen nykyisestä viidestä jäsenestä kahdeksaan asti. Seuran aktiivisuuden lisääntymisen johdosta johtokunta ehdottaa kokoukselle johtokunnan täydentämistä.
  2. Johtokunnan katsaus ajankohtaisiin asioihin
 8. Kokouksen päättäminen

www.kuurinniitty.fi